Партія "ЗА МАЙБУТНЄ": професіоналізм, досвід, довіра

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" – молода політична сила, яка  готова взяти на себе відповідальність за завтрашній день.  Саме тому партія об’єднала відповідальних, порядних, професійних людей. У більшості з них за плечима – багатий досвід, який бажають втілити на користь громаді. 

"Наша політична сила – це люди, які об’єдналися завдяки ініціативі знизу. Хто вони? Насамперед – професіонали. А ще - справжні патріоти, які хочуть побудувати світле майбутнє для своїх дітей, які з вдячністю до своїх батьків хочуть зробити все належне, щоб вони жили комфортно", - каже голова партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат України Сергій Лабазюк.

Крім досвіду і професіоналізму, вони мають ще й кредит довіри від людей, адже партія «ЗА МАЙБУТНЄ» провела народні праймеріз, обравши серед кандидатів у ради всіх рівнів найдостойніших.  

"З цією командою можна спокійно йти і показувати людям, що результат може бути навіть тоді, коли мало хто в це вірить", - наголошує співголова депутатської групи "Партія "ЗА МАЙБУТНЄ", народний депутат Віктор Бондар.

Хмельниччина – аграрний регіон, тому сільському господарству має приділятися особлива увага, переконані в команді партії.

"Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» робить передусім акцент на економіці, на створенні нових робочих місць, на розвитку переробної галузі. В нашій команді багато аграріїв, які об’єдналися за майбутнє рідної землі", - розповідає співголова партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, керівник фракції Аграрної партії України в Хмельницькій обласній раді Сергій Іващук.

Нині в області триває презентація партії "ЗА МАЙБУТНЄ". Так, уже представили команди Деражнянського, Городоцького, Ярмолинецького, Віньковецького районів, на черзі – форум на Кам’янеччині.   

2ogoloshenya