У Деражні партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила свою команду

Сьогодні, 8 вересня, у Деражні відбувся форум політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». На ньому була презентована команда політичної сили як на рівні Хмельницької області в цілому, так і на рівні Деражнянського, Віньковецького, Ярмолинецького, Городоцького районів, а також ОТГ.

Форум зібрав лідерів місцевих громад, підприємців, громадських активістів і волонтерів. Його учасниками також стали лікарі, вчителі, аграрії, робітники промислових підприємств, представники органів влади. Людей різних професій та віку об’єднало бажання змінити ситуацію в країні на краще.

Відкрив форум лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат Сергій Лабазюк.

«Протягом 29 років незалежної України нас постійно роз’єднували – за мовою, вірою, місцем проживання, соціальним статусом, – сказав Сергій Лабазюк. – Багато років поспіль нам щось обіцяють, і ми віримо в ці обіцянки. Торік ми теж повірили, що нова влада може змінити життя на краще. Зараз же спостерігаємо падіння ВВП, бачимо, як закриваються підприємства, скорочуються робочі місця, занепадають медицина та освіта. Здавалося, обрали нові обличчя, чисту біографію. Можливо, ці люди хотіли щось дійсно зробити на краще, але не вистачає досвіду, професіоналізму.

Ми об’єдналися в політичну партію «ЗА МАЙБУТНЄ» для того, щоб взяти владу в свої руки і почати змінювати життя українців на краще вже сьогодні, а не чекати світлого майбутнього десь і колись. Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» сповідує одну просту істину: мають прийти до влади професійні люди, з досвідом, які прагнуть розв’язати проблеми, що існують в країні, і знають, як це зробити».

Сергій Лабазюк підкреслив, що партія «ЗА МАЙБУТНЄ» – перша, яка будується знизу догори. Вона об’єднала людей, які зможуть поліпшити життя кожної громади та кожного українця.

Один із лідерів партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат Віктор Бондар зазначив, що політична сила робить конкретні справи, а не займається популізмом.

«Ми тривалий час чекали, коли будуть зміни на краще, коли подолають корупцію, однак цього так і не сталося, - підкреслив Віктор Бондар. – Влада тільки набирає кредитів, за останній рік накопичилося боргів п’ять мільярдів доларів… Я переконаний, що партія «ЗА МАЙБУТНЄ» обов’язково сформує потужні команди в обласній, районних радах, ОТГ. А далі треба закачувати рукави та наводити лад в кожному населеному пункті. Ми ставимо перед собою завдання розв’язати конкретні проблеми в медицині, освіті, комунальному господарстві. Надважливе питання – створення робочих місць. Впевнений, що наша команда це зможе зробити».

Під час виступів учасників форуму було порушено чимало актуальних питань, які турбують людей. Головні серед них – соціальні та економічні наслідки карантину, безробіття, низький рівень зарплат та пенсій, зростання комунальних тарифів. Всі погодилися, що без зростання економіки, яке базується на пріоритетній підтримці вітчизняного виробника, проблеми не розв’язати.

Один з лідерів партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, депутат Хмельницької обласної ради Сергій Іващук, зазначив, що саме ця політична сила робить акцент на створенні сприятливих умов для розвитку промисловості, аграрного сектору, малого та середнього бізнесу. При цьому вона прагне розвивати медицину, соціальний захист на рівні європейських країнах.

«Мені приємно, що депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ» була у Верховній Раді тією рушійною силою, яка не дала за безцінь з молотка продати нашу землю, – підкреслив Сергій Іващук. – Мені приємно, що команда «ЗА МАЙБУТНЄ» бореться за створення робочих місць, за українську економіку, що вона об’єднала лідерів, які багато чого досягли.  Якщо у нас буде потужна команда знизу догори, на всіх рівнях, тоді ми разом змінимо ситуацію в країні на краще».

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжуватиме низку презентацій на Хмельниччині. Наступний форум планується провести в Кам’янці-Подільському.

2ogoloshenya