У Хмельницькому відкрилась громадська приймальня партії "ЗА МАЙБУТНЄ": почують проблеми і відгукнуться на пропозиції

У Хмельницькому відкрито громадську приймальню партії "ЗА МАЙБУТНЄ". У новоствореній приймальні, яка працюватиме на зразок "прозорого офісу", можна буде одержати кваліфіковану консультацію.

"У нас буде прозора робота в зручному форматі. Сюди зможуть прийти жителі міста, виборці, поспілкуватися з нашими спеціалістами, проконсультуватися у наших юристів" , - каже голова обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Сергій Лабазюк.

На думку парламентаря, саме такі громадські приймальні – найкращий індикатор настроїв суспільства. У народного депутата вже є вагомий досвід щодо роботи громадських приймалень. 

"Саме тут будуть формуватися ключові ідеї, завдання, щоб ми чітко розуміли, як завтра приймати рішення, які подавати законопроекти - саме за ініціативи людей", - наголосив народний депутат.

Двері приймальні відчинені для кожного, хто має ідеї, які можуть посприяти розвитку громади. Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" потребує думки небайдужих та ініціативних людей, які хочуть працювати задля розвитку рідного міста або села. Крім того, тут готові вислухати, підтримати, надати консультативну допомогу.

"Громадська приймальня – це дуже ефективний інструмент спілкування з людьми . Це той майданчик, який дає можливість зрозуміти настрої людей, з’ясувати проблеми під час безпосереднього спілкування. Я переконаний, що громадська приймальня є своєрідним інструментом для наших подальших планів", - сказав співголова обласної організації партії "ЗА  МАЙБУТНЄ" Сергій Іващук.

Приймальня працюватиме за адресою: вулиця Соборна, 34. Прийом відвідувачів проводитимуть двічі на тиждень  у вівторок і четвер. Час прийому – з 10 до 16 години.

За цією ж адресою працює приймальня народного депутата України по 188 округу Сергія Лабазюка. У приймальні чекають на жителів 188 округу з 9 до 13 години.

2ogoloshenya