Колишній радник хмельницького мера Симчишина стверджує, що у нього стріляв “свободівець” (ВІДЕО)

У колишнього заступника начальника управління житлово-комунального господарства з питань житлового господарства Хмельницької міськради і ексрадника мера Володимира (Васильовича – ред.) Путіна стріляв член ВО “Свобода” Олександр Сіротін.

 Про це виданню "НГП" повідомив сам експосадовець.

“Сьогодні зранку заїхав на вулицю Панаса Мирного, 14/1Б у Хмельницькому, де випадково зустрів автівку Олександра Сіротіна. Він призупинився, відкрив вікно у машині і почав зі мною сваритися. Потім дістав пістолет, вистріливши у мій бік. Я встиг прикритися рукою, але куля пролетіла над лобовим склом моєї машини”, – пояснив Путін.

На відео видно, як водій чорного позашляховика піднімає руку, коли лунає постріл.

Путін додав, що після інциденту він викликав поліцію, але Сіротін зник з місця події.Журналісти "НГП" намагаються взяти коментар у Сіротіна, однак той поки не відповідає.

“Особисто знайомий із Сіротіним кілька років, але у нас зараз неприязні стосунки. Останні три роки я з ним не спілкувався”, – заувавжив експосадовець.

На місцевих виборах-2015 Олександр Сіротін балотувався кандидатом у депутати Хмельницької міської ради від ВО “Свобода”, але не пройшов. Вказував, що є у лавах “Свободи”.


Володимир Васильович Путін був призначений на посаду радника хмельницького мера Олександра Симчишина у 2016 році.

2ogoloshenya