Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Шмигаль проінспектував виробництво апаратів ШВЛ на заводі у Хмельницькому

Українські ШВЛ виробляють за швейцарською технологією.

1 вересня, під час робочого візиту на Хмельниччину, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль побував на державному підприємстві  «Новатор», де виробляють апарати ШВЛ за швейцарською технологією для боротьби з COVID-19.

Голова уряду особисто побачив виробництво та впевнився, що виділені кошти йдутть за призначенням.

Про це Денис Шмигаль написав у своїх соцмережах.

"У травні цього року "Новатор" уклав договір зі швейцарською компанією, яка виготовляє обладнання світового рівня. Отримана технологія передбачає виробництво кисневих концентраторів, які сьогодні є невід’ємною частиною протоколу лікування COVID-19", - зазначив Шмигаль.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Прем’єр також зауважив, що завод "Новатор" не підпаде під приватизацію, оскільки окрім виробництва медичного обладнання, підприємство є лідером у зміцненні обороноздатності держави.

На изображении может находиться: один или несколько человек и костюм

"Не менш важливим також є внесок цього підприємства та інших високотехнологічних українських підприємств у динаміку розвитку національної економіки. Їхні виробничі потужності дають можливість не лише відновитися після пандемії, але й побудувати стале зростання на нових технологіях, а не на сировинних секторах", - додав очільник уряду.

Нагадаємо, уряд хоче продати 3 тисячі "неефективних" державних підприємств.

2ogoloshenya