Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» має план стратегічного розвитку територіальних громад

В умовах децентралізації розвиток об’єднаних територіальних громад набуває особливого значення. За словами одного із лідерів партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина народного депутата Віктора Бондаря, серед першочергових завдань партії – розбудова інфраструктури громад, розвиток медичних та освітніх закладів, підтримка фермерів, представників малого та середнього бізнесу.

«Ми об’єдналися для того, щоб мати можливість спільно та комплексно вирішувати проблеми громад, області в цілому, – зазначив Віктор Бондар. – Ми знаємо, чим живе село, як живуть люди, які потребують підтримки. На межі виживання сьогодні – сільська медицина, освіта. Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина – це досвідчені фахівці, які зможуть змінити ситуацію на краще».

Лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на Хмельниччині, народний депутат Сергій Лабазюк підкреслив на форумі, що головне за нинішніх умов – це мати чітку стратегію антикризових дій і достатній для цієї амбітної мети професіоналізм.

«Цим критеріям повною мірою відповідає партія «ЗА МАЙБУТНЄ», – підкреслив Сергій Лабазюк. – Ми готові взяти на себе відповідальність за завтрашній день. До влади мають прийти люди, які вже мають досвід успішної роботи. У нас він є. І ми є патріотами. Не тими, що сьогодні кричать про патріотизм, а справжніми патріотами, що ми підтверджуємо своїми справами».

Важливо, що партія «ЗА МАЙБУТНЄ» - перша за всю історію незалежної України, що складається виключно з представників місцевих громад. Це люди, які мають успішні напрацювання у суспільно важливих сферах. Головними пріоритетами партії є економічний прагматизм, підтримка промисловості та аграрної сфери, соціальний захист та розбудова сильної держави шляхом зміцнення кожної окремої території. Кожну із громад партія «ЗА МАЙБУТНЄ» почує й підтримає.

2ogoloshenya