"За Майбутнє" Хмельниччина готова взяти відповідальність за завтрашній день

Форум "За Майбутнє" Хмельниччина, який відбувся в обласному центрі 28 серпня, зібрав представників різних професій – підприємців, аграріїв, медиків, освітян, інших, тих людей, які саме з партією "За майбутнє" пов’язують перспективи для розвитку рідного краю та бачать у ній силу, здатну розв’язувати найскладніші проблеми сьогодення.

Лідер партії За Майбутнє" Хмельниччина, народний депутат України Сергій Лабазюк у своєму виступі наголосив, що нова політична сила об’єднує справжніх професіоналів, які свій досвід зможуть використовувати на користь громад.

"Недостатньо одного бажання, щоб вивести країну з кризи, потрібен професіоналізм. Представники партії "Поруч", "Відродження", Аграрна партія України, об’єдналися, щоб вже на цих виборах привести до влади професійних і потужних людей".

Стрімке падіння ВВП, різке скорочення робочих місць, всезростаюча кількість проблем у різних галузях - на тлі такої ситуації перспективи в українців невтішні, зауважував народний депутат.

"За Майбутнє" готова взяти відповідальність за завтрашній день. Об’єднуючи найкращих професіоналів,  свою діяльність партія формує на ініціативах, пропозиціях, які надходять знизу, тобто з громад, колективів і т. д.  "Вперше в Україні сформована політична партія, яка дотримується принципу будівництва знизу догори. Ініціативи мають формуватися на місцях. Партія "За Майбутнє" втілюватиме їх в життя", - сказав Сергій Лабазюк.

Про велику кількість проблем і неспроможність діючої влади розв’язувати їх говорив у виступі народний депутат України, співголова "За Майбутнє" Хмельниччина Віктор Бондар. Та, вочевидь, коли за справу беруться сильні особистості, ті, хто справді вболіває за результат, за своїх земляків, можна багато чого досягти. Народний депутат наводив приклад його діяльності на окрузі, акцентував увагу на найважливіших завданнях, які вдалося йому вирішити зі своєю командою. Тепер він готовий працювати у партії "За Майбутнє", вважаючи цю політичні силу прогресивною, діловою й ефективною.

"Ми разом задля того, щоб мати можливість спільно та комплексно вирішувати проблеми наших сіл, області, реально впливати на те, що хочуть люди бачити в своїх громадах.

Ми знаємо чим живе село, чим живуть люди, які потребують захисту та підтримки. Знаємо, що медицина сьогодні на межі виживання, що потребує вона реальної підтримки. Знаємо, що без освіченої нації держава не матиме майбутнього. Команда "За Майбутнє" спроможна розв’язати ці проблеми"

З великою вірою у те, що "За Майбутнє" здатна вирішувати питання на користь сільських територій, сільгоспвиробників, приєдналися до її команди й хмельницькі аграрії. У виступі Сергій Іващук, депутат Хмельницької обласної ради, сказав: "Депутатська група "За майбутнє" у Верховній Раді – одна з небагатьох, яка голосувала проти "дерибану" землі. Знаю, що партія "За Майбутнє" зробить все, щоб рідна земля залишалася в руках українців".

Сергій Іващук навів приклад, скільки багато корисного вдалося зробити за 10 років для свого округу, Хмельниччини, України народному депутату Сергію Лабазюку. Тож виловив впевненість, що, коли до команди "За Майбутнє" Хмельниччина доєднається якомога більше небайдужих, коли вони довірятимуть сильним лідерам, мрії про краще стануть реальністю.

Без сумніву, неординарною, сильною особистістю є голова всеукраїнської партії "За Майбутнє", народний депутат України Ігор Палиця. Він звернув увагу на те, який великий потенціал є на Хмельниччині – туристичний, аграрний, що є можливість надавати електроенергію за дешевими цінами для комунальних підприємств, адже в Нетішині працює атомна електростанція. Проте ці та інші напрями життєдіяльності області не можуть розвиватися через відсутність державної підтримки, олігархічні інтереси і т. п.

Лідер партії "За Майбутнє" звернув увагу на обмеження державних субвенцій для громад, на створення додаткових навантажень на місцеві бюджети, що гальмує розвиток ОТГ. Говорив також про втрату за 29 років надзвичайного промислового потенціалу держави.

"Ми створили партію "За Майбутнє", бо з однодумцями, колегами в парламенті зрозуміли, що не можна більше чекати – дуже багато втрачено.

Тому ми з вами починаємо діяти самі! Серед нас ті, хто вміє  працювати – освітяни, медики, промисловці, представники місцевого самоврядування. Прийшов наш час!"

Запит суспільства на нову політичну силу, в якій згуртувалися досвідчені фахівці, управлінці і справді особливо злободенний. Ігор Палиця разом з командою партії "За Майбутнє" відстоює принципові засади об’єднання України, припинення чвар. Задля того, щоб рухатися вперед, в майбутнє.

2ogoloshenya