Дунаєвецька футбольна команда "Епіцентр" зіграє у фіналі чемпіонату України серед аматорів

Вчора, 13 серпня, відбулися матч 1/2 фіналу першості України з футболу серед аматорів. Увага шанувальників футболу з Хмельниччини була прикута до матчу в Дунаївцях, де місцевий «Епіцентр» приймав «ЛНЗ-Лебедин» з Черкаської області.

Про це інформує видання "Є".

Матч видався доволі щедрим на голи. Щоправда, перший тайм завершився «сухою» нічиєю з рахунком 0:0. А ось у другій половині поєдинку «Епіцентру» вдалося доволі швидко забезпечити собі комфортний рахунок.

Спочатку на 57 хвилині матчу рахунок відкрив бразильський легіонер «Епіцентру» Барбоза да Сільва. Та ще через хвилини три успіх дунаєвчан подвоїв Сергій Раца. Господарі поля не зупинилися. Поки черкащани оговтувалися від такого перебігу подій, «Епіцентр» продовжував атакувати і на 63 хвилині матчу рахунок став 3:0. І знову забив Барбоза. Ближче під завісу матчу Руслан Івашко забив четвертий гол у ворота «ЛНЗ-Лебедин». Гості ж змогли відзначитися голом-престижу, який вже ні на що не впливав. Отож, «Епіцентр» виграв 4:1 та в свій дебютний сезон у аматорській лізі вийшов до фіналу.

Вже 16 серпня у Києві пройде вирішальний матч всього турнірну. Суперником дунаєвчан стане «Вікторія» з Миколаївки Сумської області, яка в півфіналі здолала «ОДЕК» із Рівненщини 2:1.

Суперник не простий, адже «Вікторія» - чемпіон України, який цього року міг здоби і Кубок України серед аматорів, але поступився в фіналі. У нинішній першості сумчани посіли перше місце в групі 2, здобувши 18 перемог, 3 нічиї та програвши лише одну гру.

У складі «Вікторії» є чимало вікових футболістів, які пройшли школи професійного футболу. Найдосвідченіший – 34-річний нападник Володимир Аржанов, який свого часу грав у найвищому дивізіоні за запорізький «Металург», київський «Арсенал», луцьку «Волинь», одеський «Чорноморець». А 37-річний півзахисник Артем Касьянов є володарем Кубку Казахстану 2011 року та Суперкубку Казахстану-2012. За «Вікторію» виступає і ексзахисник київського «Динамо» Олександр Яценко, якому нині 35 років. Є, звісно, і молодші футболісти. До того ж ті, які пограли за команди Хмельниччини. Так, до прикладу, 29-річний Олександр Шимко провів три сезоні в другій лізі, виступаючи за хмельницьке «Динамо» (у 2009-2011 роках та 2012-2013 роках). А 24-річний Назарій Шевченко минулого року був у першоліговому волочиському «Агробізнесі». Щоправда, так і не зіграв жодного матчу.

Отож, володаря золотих нагород чемпіонату України з футболу серед аматорів визначатимуть 16 серпня в Києві. Матч «Епіцентр» - «Вікторія» пройде на стадіоні НТК імені Баннікова у Києві. Початок о 17.00.

До вашої уваги огляд півфінального поєдинку «Епіцентр» - «ЛНЗ-Лебидин»:

 

2ogoloshenya