На Хмельниччині завершився призов на строкову військову службу

На Хмельниччині завершилась весняно-літня призовна кампанія.

Про це повідомляє "Depo.Хмельницький" за інформацією прес-служби Хмельницького обласного військового комісаріату.

Здійснили останню відправку призовників з обласного збірного пункту до місць служби і таким чином цьогорічна весняно-літня призовна кампанія на Хмельниччині завершена.

Загалом з області на строкову військову службу призвано 630 громадян. Із них 365 проходитиме службу в Збройних Силах України, 208 - у Національної гвардії, 22 - у Державній прикордонній службі та 35 – у Державній спеціальній службі транспорту. План призову виконано на сто відсотків за кількісними і за якісними показниками.

"Практично всі військові комісаріати області успішно впоралися із поставленими завданнями. Відправки команд проводилися організовано, у встановлені терміни, вчасно та без зривів", - зауважує військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату полковник Костянтин Радченко.

Призов на військову службу в області проводився з дотриманням усіх вимог карантину, вживалися заходи для недопущення зараження майбутніх воїнів коронавірусом COVID-19. Зокрема, задля цього кожен призовник, який відправлявся на обласний збірний пункт, проходив IFA-тестування. Жодного випадку зараження не виявили.

Нагадаємо, 18 липня курсанти Кам'янець-Подільського 201-го Навчального центру ЗСУ склали присягу на вірність українському народу

2ogoloshenya