Економне облаштування кухні: мешканці Хмельниччини розповіли, плити яких брендів обирають

Оснащення кухні сучасною технікою з нуля – процедура не з дешевих. На придбання і монтаж різноманітних корисних девайсів для приготування і зберігання їжі доводиться витрачати значну кількість коштів. Щоб здешевити процес приведення кухні до ладу, хмельничани купують побутове обладнання (плити, холодильники та дрібні кухонні гаджети) від тих брендів, які прославилися завдяки демократичній ціновій політиці. 

Ціни на кухонні плити яких саме торгових марок містяни вважають найприйнятнішими?

Економне облаштування кухні: мешканці Хмельниччини розповіли, плити яких брендів обирають

Beko

Турецькому бренду Беко вдається комбінувати високу якість продукції з привабливими цінами. Технічні властивості вузьких і повноформатних кухонних плит від цього виробника на 100% відповідають офіційній вартості.

Серед бюджетних моделей, які мають попит, є такі, які працюють від електромережі та централізованої мережі газопостачання. При цьому й електричні, і газові плити характеризуються економічністю. Їхня експлуатація потребує мінімальних витрат.

Будь-яка представлена тут плита Beko підлягає тривалому гарантійному обслуговуванню. Тож, у випадку виявлення заводського браку або інших проблем, не пов’язаних з неправильною експлуатацією, виробник надає безкоштовні ремонтні послуги. 

Економне облаштування кухні: мешканці Хмельниччини розповіли, плити яких брендів обирають

Gorenje

Великий вибір бюджетних плит з гідними експлуатаційними характеристиками – причина, через яку жителі Хмельниччини вважають словенську компанію Gorenje одним з найважливіших діячів сучасного ринку побутової техніки. 

Подобаються розробки торгової марки користувачам не тільки через грамотне ціноутворення. У списку переваг брендових кухонних плит:

  • Зручна конфігурація. Варильні поверхні Gorenje виконані з урахуванням таких важливих особливостей як зріст та довжина рук середньостатистичного користувача. Відповідно, власникам плит без зайвих зусиль вдається дістати до всіх елементів керування, а також конфорок, які розташовані в другому ряді.
  • Надійність та довговічність. Прогнозований строк служби величезної кількості моделей плит (як газових, так і електричних або комбінованих) перевищує 10 років.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Плити Gorenje виглядають доречно у будь-якому інтер’єрі. Зробити їх універсальними, виробникові вдалося завдяки використанню нейтральних кольорів і традиційних формфакторів.

Економне облаштування кухні: мешканці Хмельниччини розповіли, плити яких брендів обирають

Indesit

Зекономити під час створення кухні власної мрії хмельничанам допомагає італійська машинобудівельна компанія Індезіт. А точніше – її розробки з бюджетного цінового сегмента. 

Навіть найдешевші рішення від популярної торгової марки з легкістю задовольняють потреби потенційних користувачів, оскільки:

  • мають стильний дизайн,
  • займають небагато вільного простору,
  • чудово підходять для приготування страв різної складності.

Налаштовувати роботу недорогих плит Indesit – суцільне задоволення. Вони обладнані зручними механічними елементами керування, покликаними зробити контроль процесу приготування їжі легким і доступним для кожного.

Містяни, які рідко готують, віддають перевагу ультрабюджетним настільним електричним плитам від Ardesto і Sencor з однією або двома конфорками. Любителі кулінарних експериментів частіше зупиняють вибір на недорогих технологічних моделях від Electrolux, обладнаних місткими духовками з ергономічними направляючими.

2ogoloshenya