На Дунаєвеччині уже четверту добу шукають 28-річного юнака

На Хмельниччині рідні разом з поліцією розшукують 28-річного чоловіка Валентина Леонідовича Чайку, який зник 24 липня цього року.

Відомо, що близько 5-ої години ранку він вийшов в місті Сатанів Городоцького району і зник. За припущенням родичів, міг зупинити автомобіль і поїхати в невідомому напрямку, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Він проживав у Дунаєвецькому районі в селі Міцівці, а в Сатанів поїхав на роботу. Валентин просто вийшов і пішов, - говорить сестра зниклого Оксана Морозинська. - Він раніше потрапив у ДТП і вдарився головою. Хоча МРТ нічого не показало, але ми помічали, що з ним буває щось не так. У нього бувають немов би провали. Можливо, що він не розуміє де знаходиться. Він зник чотири дні тому, але жодного повідомлення за ці дні не було про нього. У поліцію заяву написали і самі продовжуємо пошуки".

Валентин був одягнутий у сині джинси, футболку цегельного кольору, кросівки "Адідас" чорного кольору з білою підошвою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце знаходження зниклого, рідні просять телефонувати за номерами телефонів: 063 546 05 57, 068 862 44 50 – Тетяна (мама), 097 672 30 31, 093 006 57 53 – Оксана (сестра).

2ogoloshenya