Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Зоозахисники Хмельницького б’ють на сполох: у місті жінка, з ознаками психічних розладів, займається жертвоприношенням тварин.

Інформацію про інцидент опублікували у спільноті “Врятуй життя. Хмельницький”. На відео видно, що волонтери відібрали у жінки цуценя. У відповідь остання говорила незрозумілі слова та пояснювала, що хтось хотів принести у жертву її, а принесли цуценя.

"Отож, Фатєєва Світлана Геннадіївна. Божевільна особа, яка десь діває цуценят. Сьогодні ми отримала чергову скаргу на неї, одразу приїхали наші Іра та Тоха. На місці вже була Оля. Ця ненормальна напала на Олю та нанесла їй травми. Куди зникли попередні цуцики можемо лише здогадуватися. Все, що ми почули від неї – це «джумбарара»(( Але сказала, що хотіли принести в жертву її, а принесли цуцика. Якось так. Заяву написали, і за побої, і за тварин. Є дочка, спробуємо вийти на неї. Прошу уважно запам’ятайте цю особу, і ні в якому разі не віддавайте тварин! Вона їх вбиває!”, – пише Олена Голубнична у спільноті “Організація захисту тварин “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ” Хмельницький".

На місці події розбиралась поліція, результати розгляду заяви наразі не відомі. Та волонтери все ж шукають юриста, який допоможе у вирішення справи.

У спільноті під відео хмельничани повідомляють, що неодноразово бачили пенсіонерку з різними песенятами. Сусіди занепокоєні станом жінки, адже крізь двері квартири доноситься запах ладану, а стіни у ній розписані написами окультного характеру.

Джерело.

2ogoloshenya