Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Правоохоронці закликають громадян бути обережними під час оренди житла.

Вчора, 23 червня, до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло одразу дві заяви із повідомленнями про шахрайства, пов’язані з орендою квартир.

Так, 19 червня у Кам’янці-Подільському 22-річна місцева жителька на одному із сайтів знайшла оголошення про оренду квартири і перерахувала на телефон ймовірного орендодавця 6500 гривень. Проте згодом виявилось, що оголошення було фіктивним. Інформує пресслужба поліції Хмельницької області.

За такою ж схемою ошукали і 51-річну хмельничанку. Жінка у результаті перерахувала шахраям 3000 гривень.

Крім того, 22 червня, купуючи на інтернет-сайті бензопилу, на шахраїв натрапив 40-річний хмельничанин. Чоловік перерахував за товар 9000 гривень, після чого зв’язок з продавцем перервався.

9995 гривень втратила 26-річна хмельничанка. До потерпілої зателефонувала невстановлена особа і, представившись працівником служби безпеки банку, під приводом отримання нею грошового переказу, випитала реквізити картки і зняла зазначену суму.

За всіма чотирма фактами шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі встановлюють зловмисників.

 

2ogoloshenya