Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Хмельниччині поліцейські затримали 42-річного чоловіка, який наніс проникаючі ножові поранення двом жінкам і втік з місця події.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції області.

Події мали місце 20 червня близько в селі Закриниччя Красилівського району. Конфлікт розгорівся на ґрунті ревнощів.

«Зловмисник, перебуваючи у стані сп’яніння, прийшов до колишньої співмешканки з’ясовувати стосунки. Під час розмови чоловік несподівано вихопив з кишені куртки кухонного ножа і вдарив ним 27-річну жінку у живіт. На допомогу дочці кинулась її 53-річна матір. Тоді зловмисник і їй завдав ножового поранення, після чого втік з місця події», - йдеться в повідомленні.

Чоловік втік із села і близько доби переховувався по довколишніх лісах. Затримали його 21 червня. Як встановили правоохоронці, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження, Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Джерело.

2ogoloshenya