Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

П’ятьом спортсменам Хмельниччини та трьом тренерам президент України Володимир Зеленський призначив персональні стипендії.

Про це зазначено на офіційному сайті адміністрації президента. Стипендії отримають призери Європи та світу з олімпійських видів спорту минулого року.

Згідно з документом стипендії отримають:

Срібна призерка чемпіонату світу з легкої атлетики Марина Бех-Романчук. Їй призначено стипендію в розмірі дванадцяти прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Срібна призерка чемпіонату Європи серед молоді з важкої атлетики Ангеліна Ломачинська. Її стипендія складе п’ять прожиткових мінімумів.

Чотири прожиткових мінімуми отримуватиме бронзовий призер чемпіонату Європи з боксу Максим Драч.

Стипендію призначено бронзовому призеру з важкої атлетики серед юніорів Андрію Божуку, в розмірі трьох прожиткових мінімумів

Срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорок з тхеквондо Софія Хобтар теж отримала стипендію в розмірі трьох прожиткових мінімумів.

Стипендії призначили також тренерам Вадиму КрушинськомуОлегу Полякову та Андрію Чумакову в розмірі 2-х прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Джерело.

2ogoloshenya