Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Станом на 8 ранку 7 квітня у Хмельницькій області зареєстровано 13 хворих на COVID-19. З них 6 – мешканці Хмельницького (4 – в лікарні, 2 лікуються амбулаторно).

Два нових випадки – хворі з Шепетівки, повідомляє пресслужба міської ради.

Наразі у Хмельницькій міській інфекційній лікарні перебуває 8 хворих на COVID-19. З них 4 хворих мешканці Хмельницького. В лікарні також 2 підозри, одна з міста.

Станом на 10:10 в області уже нараховується 14 хворих на коронавірус.

За словами головного лікаря Хмельницької міської інфекційної лікарні Оксани Піддубної, серед нових інфікованих є члени однієї сім’ї з Шепетівки. Так, підтвердився діагноз COVID-19 у 74-річного мешканця Шепетівки (у 2012 році чоловік переніс інсульт, наразі він є лежачим). До речі, його зять кілька днів тому був госпіталізований з коронавірусом до інфекційної лікарні.

Також позитивні результати показали ПЛР-тести у жінки (це донька 74-річного чоловіка) та її 5-річного сина. Нині вони перебувають на самоізоляції.

Як повідомив НГП мер Шепетівки Михайло Полодюк, у жінки та її сина немає явних симптомів коронавірусу. Що стосується чоловіка, то він працював на залізниці, де і заразився хворобою від шепетівчанина, який їздив до Почаїва, а нині перебуває у стабільно важкому стані в Шепетівській райлікарні.

Крім цього, аналізи на коронавірус здав ще один син з цієї сім’ї, яка мешкає в Шепетівці.

Джерело.

2ogoloshenya