Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ознайомтеся з історією щодо тестів на коронавірус.

"Доброго дня! Хочу розповісти ситуацію, від якої я просто в шоці!

Річ у тому, що моя мама вчора повернулась з Польщі. Ми проживаємо у Хмельницькому, людям, які їхали у Вінниця та Хмельницький був забезпечений безкоштовний автобус Вінницьокою адміністрацією.

Від Волочиська автобус супроводжувала поліція також з Вінниці, наших хмельничан висаджували там, де вони просили, когось за містом, когось у Хмельницькому, але справа не в тому.

Людей одразу попередили, що ті, хто їде у Вінницю, одразу по прибуттю, завозять на перевірку вірусу і будуть робити тести.Тільки після того, люди будуть вільні і зможуть повернутись додому. Про це попіклувалась Вінницька адміністрація.

На питання чи хмельничанам можна також пройти цей тест, людям відмовили, бо про це повинен був подумати мер міста або в адміністрації і вони допомогти нічим не зможуть.

Так, нехай там було в тому автобусі кілька осіб, а більша половина поїхала у Вінницю, але яка різниця?

Наш мер дуже активно підтримує і дякує блогерам за те, що вони збирають гроші і зібрали вже не малу суму. То питання тоді: а за що мені дякувати меру??? Можливо за те, що він не попіклувася, щоб людей, які приїхали з-за кордону, перевірили на наявність вірусу?

Чому у Вінниці про це подумали? Що аж на стільки все одно? І тут навіть мови бути не може, що ніхто з цих «слугів народу» не був поінформований про те, що є хмельничани. На кордоні людей по 300 раз запитували куди вони їдуть і передавали цю інформацію далі!

Чомусь у Вінниці знали, а тут ніхто. Це смішно. Можливо я б і не подумала про це, але це стосується моїх рідних.

Дякую за увагу!
Залишайтесь вдома, це не канікули."

Джерело.

2ogoloshenya