Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
 
Колишнього головного бухгалтера одного із комунальних підприємств Хмельницької міської ради та шістьох його пособників, судитимуть за привласнення 4 млн грн з місцевого бюджету.
"Під час слідства встановлено, що колишній посадовець підприємства  з листопада 2016 по листопад 2018 року, з метою спільної наживи з іншими фігурантами у справі, зловживаючи своїм службовим становищем, вносив у банківські платіжні системи підприємства завідомо неправдиві відомості про зарахування «заробітної плати» на карткові рахунки трьох співучасників, які працівниками вказаного підприємства ніколи не були ", інформує пресслужба прокуратури Хмельниччини.

До слова, підозрюваний, під виглядом закупівлі товарно-матеріальних цінностей, перераховував гроші на рахунки місцевих підприємців, які були його спільниками. 

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 3, 4 та 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, у великих та особливо великих розмірах) КК України.
Довідково: санкція ч. 5 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.
 

2ogoloshenya