Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Рештки тварин біля села Гвардійське Хмельницького району знайшли місцеві жителі. Вони скаржаться на неприємний запах, і вимагають в місцевої влади утилізувати відходи.

Першим побачив таку знахідку місцевий житель Василь Фліс. Чоловік каже, з вересня 2019-го року тут зробили сміттєзвалище, куди звозили різне сміття.

«Збирав гриби в серпні, тут ще нічого не було, а в вересні вже побачив що тут свалка. В грудні я звернувся до голови сільської ради, вона казала: “Ми будем примати міри”, і до цієї пори свалка як була так і є. Зі свиней відходи зваляні є місця машина привози такі обвали видно шкури зняті, - це напевно якийсь м'ясокомбінат».

Там, де зараз купа сміття, колись була зона відпочинку. Хто і навіщо вивіз сюди рештки тварин наразі не відомо, розповідає місцевий житель села Гвардійське Віктор Шендера.

«До мене подзвонив брат і сказав що за селом є вивезення купа кісток з під тварин. Тут між селом Немичинці і селом Гвардійське, є дорога до ставка як ми називаємо степ, тут відпочивають люди приїжджають літом купатися. Навесні виявили неприємні запахи і виявили купи вивезених скелетів кісток з під свиней. І тут хочем це питання вирішити щоб утилізувати якось порядки навести».

Працівники екоінспекції в Хмельницькій області зафіксували факт несанкціонованого сміттєзвалища у селі Гвардійське.

Джерело.

2ogoloshenya