Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За перших два місяці 2020 року з неплатників аліментів в області стягнули 31 мільйон 429 тисяч гривень.

Про це Суспільному повідомила виконуюча обов'язки завідувачки сектору комунікації з громадськістю Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Анастасія Муляр. За її словами, на початок березня на виконанні 18,5 тисяч документів про стягнення заборгованих аліментів.

«На 1 березня 2020 року на виконанні в пенітенціарних відділах виконавчої служби Хмельницької області перебуває на виконанні 18 тисяч 572 виконавчих документи про стягнення аліментів з них 10 тисяч 241 документ перебуває безпосередньо в органах виконавчої служби, інші на виконанні у бухгалтеріях установ. Протягом січня-лютого цього року держвиконавцями області стягнуто аліментів на загальну суму 31 мільйон 429 тисяч гривень».

Додає, що серед справ боржників аліментів 1629 виконавчих документів стосуються тих, хто заборгував виплати за 1 рік. Та 1201 виконавчий документ на тих хто не сплачує аліменти вже протягом двох років.

Джерело.

2ogoloshenya