Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У пацієнта міської інфекційної лікарні запідозрили китайський коронавірус. Відібрали зразки та відправили до аналіз до Києва.

До Хмельницької міської інфекційної лікарні госпіталізували пацієнта з підозрою на зараження китайським коронавірусом. Він звернувся по допомогу сам, після чого його ізолювали в спеціальному боксі. Про це стало відомо сьогодні вранці, 6 березня. Повідомлялося, що чоловік нещодавно повернувся з Греції, де вже фіксували випадки зараження вірусом.

Пізніше в Хмельницькій ОДА навіть зібрали брифінг, де повідомили деталі щодо цього випадку. Зокрема, в лікарні пацієнта протестували на грип — результати виявилися негативними. Потім тестування повторили в обласному лабораторному центрі. Там грип теж не підтвердили, не знайшли й інших інфекцій. Після цього зразки відправили до вірусологічної лабораторії Центру громадського здоров’я в Києві.

Згодом стало відомо, що коронавірусу у хмельничанина не виявили. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради Борис Ткач. Нагадаємо, що поки єдиний випадок зараження китайським коронавірусом в Україні зареєстрували в Чернівцях.

Джерело.

2ogoloshenya