Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Валентин Данилюк – тимчасовий виконувач обов’язків начальника.

Ще у січні з посади очільника Служби автомобільних доріг області звільнили Петра Гнидюка, який обіймав посаду близько шести років. На його місце призначили Василя Гордєєва.

Проте довго Василь не пробув на посаді. Вже з 24 лютого організацію очолив Валентин Данилюк, який до призначення менш як місяць пропрацював на посаді першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Зазначимо, що Петро Гнидюк, хоча й написав заяву на звільнення, однак повністю зі служби не пішов і наразі має посаду заступника начальника з фінансово-економічних питань в цій же організації.

Згідно із інформацією на сайті установи, новий керівник Валентин Данилюк родом зі Старокостянтинова. До державної служба понад 15 років працював на керівних посадах підприємствах, пов’язаних із продажем нових автомобілів та запчастин до них. Таких як ТОВ «Престиж Авто», ТОВ «Форсаж Авто», ТОВ «Автоцентр Статус Авто» та інші.

Попри це, згідно із декларацією за 2019 ріку, сім'я нового керівника не володіє жодним транспортним засобом. Однак має по квартирі у Хмельницькому (62,6 квадратних метрів) та Старокостянтинові (48 квадратних метрів). У райцентрі він декларує земельну ділянку 42 квадратних метри. Ще одну квартиру понад 100 квадратів в обласному центрі має дружина Валентина Олександровича. Нерухомість перейшла їй у власність наприкінці 2017 року. Крім того, Надія Данилюк володіє земельною ділянкою у Хмельницькому.

У 2019 році Валентину Данилюку в ТзОВ "ПРЕСТИЖ-АВТО" нарахували 152 689 гривень зарплати, ще 6 500 доларів він зберігав готівкою і 12 000 доларів позичив. Дружина у ПП Автоцентр "ЛИГА ЛЮКС" і ПП - автоцентр "ЛИГА-ІІ" заробила 74 566 гривень.

Джерело.

2ogoloshenya