Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Прибузькій труп і купа поліції. Очевидці чули постріли. Частина вулиці перекрита. Там багато поліції. Біля автомобіля лежить тіло. Очевидці розповіли про погоню і постріли.

“У Хмельницькому виявили тіло чоловіка 1962 року народження”, - повідомлення з таким текстом почали з’являтися у Facebook після дев’ятої вечора вчора, 26 лютого. Писали про присутність там чималої кількості правоохоронців.

У поліції ніяких деталей не повідомляють. Сказали лишень, що на місці працюють правоохоронці. Додали, що про все готові будуть розповісти не раніше завтрашнього ранку. Тому аби підтвердити чи спростувати шокуюче повідомлення й дізнатися якісь деталі на місце вирушив журналіст vsim.ua.

Дістатися місця на таксі було неможливо. Прибузьку перекрили патрульні від Старокостянтинівського шосе до містка, який веде до “Епіцентру”. Діставшись до місця, ми побачили чималий натовп. Криміналісти, слідчі, очевидці… Біля автомобіля “Opel” лежить тіло чоловіка. Його дістали з авто експерти для огляду. Навколо працюють поліцейські. Ніяких коментарів вони поки не надають.

Натомість на місці є більш говіркі люди, які були очевидцями подій. Вони розповіли, що бачили, ніби за цим авто гналися поліцейські. Також вони ніби чули постріли. Та що саме стало причиною смерті та хто її міг спричинити, поки невідомо.

Станом на 23:01 поліція продовжує працювати на місці події. Щоправда, вже зменшили зону огородження і відкрили рух для транспорту на одній полосі. Тіло із Прибузької уже забрали. 

За словами очевидців, на скроні загиблого був слід від вогнепального поранення та кров.

А от телеграм-канал XM-inside зазначає, що тіло загиблого було виявлено за кермом автомобіля з ножовим пораненням в область грудної клітини, ймовірно у серце. Вони, з посиланням на власні достовірні джерела, називають і особу потерпілого. В повідомленні XM-inside зазначено, що це 58-річний місцевий підприємець, який надає послуги з розроблення проєктно-будівельної документації. 

Однак сьогодні зранку, 27 лютого, правоохоронці спростували цю інформацію.

Старший інспектор сектору комунікації Олег Поворознюк розповів журналістам vsim.ua деталі подій на Прибузькій.

За його словами на місце події правоохоронців викликав перехожий. 

О 20:20 на “102” надійшло повідомлення від місцевого жителя. Він зазначив, що виявив підозрілий автомобіль, в якому, ймовірно, знаходиться труп. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. Вони дійсно знайшли в салоні за кермом мертвого чоловіка. Це 58-річний місцевий житель. Тіло забрали на експертизу. Наразі експерти з’ясовують всі обставини. Поки можу сказати лише, що на тілі виявили поранення. Його характер поки невідомий. 

Також Олег Поворознюк зазначив, що поліція наразі не може достовірно стверджувати, що це вбивство. Адже правоохоронці розглядають кілька версій події.  

Детальніше стане відомо після висновків експертів. Зараз наші слідчі вивчають дані камер спостереження. Можливо вони також прояснять ситуацію, - зазначив Олег Поворознюк.

Джерело.

2ogoloshenya