Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Хлопець збував особливо небезпечну речовину "PVP". У нього знайшли наркотиків на 200 тисяч гривень.  Тепер він може сісти на 12 років.

20-річний хмельничанин продавав  психотропну речовину "PVP" мешканцям обласного центра. Хлопець робив так звані "закладки" з наркотиками у різних районах міста.

Затримали наркоторговця "на гарячому", коли той саме отримав нову партію товару. Під час обшуку у нього виявили два пакунки, в яких було близько пів кілограма речовини "PVP". Крім того, наркотики згодом знайшли й в помешканні юнака.

"За попередніми даними вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному ринку" становить більше 200 тисяч гривень", - повідомили у прокуратурі області.

Наразі триває досудове розслідування. Затриманому оголосили про підозру за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

До слова, санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Суд обрав запобіжний захід підозрюваному. На час слідства його триматимуть під вартою.

Щоправда, хлопець має можливість чекати суду на волі. Для цього йому необхідно внести заставу розміром 210 тисяч гривень.

Джерело.

2ogoloshenya