Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Тимчасовий очільник Держекоінспекції України анонсував звільнення свого підлеглого з Хмельниччини через ситуацію з Понінківському фабрикою.

Про це т.в.о начальники Держекоінспекції України Єгор Фірсов написав у Фейсбуці, передає Вечірній Кам'янець.

Як зазначив у дописі чиновник, напередодні відбувся захід щодо екологічної ситуації навколо Понінківської фабрики. "Єдиний керівник територіального органу ДЕІ, якого я не бачив - це голова Хмельницької ДЕІ. Людина з самого початку зайняття мною посади ховається то у відпустці, то на лікарняному. Після сьогоднішньої зустрічі ми знайшли спосіб зробити це місце вакантним. Незабаром буде оголошений конкурс на посаду", - додав Фірсов.

Керівник ДЕІ України також наголосив, щшо вживатиме заходів щодо непродовження фабриці дозволу на спецводокористування, який закінчується в квітні. За словами Фірсова, навіть директор Понінківської фабрики не зміг назвати її власника. "Як так може бути? Я знаю. Власник ховається в офшорній юрисдикції, бо боїться відповідальності. І буде труїти людей, допоки зможе", - додає очільник ДЕІ.

Фірсов також поставив територіальному органу ДЕІ завдання, щоб на місці завжди був черговий інспектор. Оскільки скиди, як правило, відбуваються вночі, то сенсу брати аналізи зранку вже не має. Максимум протягом двох-трьох годин. 

2ogoloshenya