Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Аварія сталася у Старокостянтинівському районі, 29 січня. Легковик зіткнувся із вантажівкою.  В результаті постраждав водій  "Daewoo Lanos". Нині його стан є важким, а сума лікування - дороговартісною для його батьків-пенсіонерів.

25-річний Микола працював будівельником на Хмельниччині. У той день він повертався додому, на рідну Житомирщину. Та доїхати в пункт призначення хлопцю не судилося. Адже всі його плани перервалися за лічені хвилини.

“Сума, що потрібна на один день - місячний дохід батьків” Микола рухався автодорогою поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівського району. Виїхавши на зустрічну смугу, він влетів у вантажівку. Тоді хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. Кілька днів він перебував у комі.

Сьогодні його стан є важким. Наразі в нього від правого вуха до середини черепа тріщина, а також перелом ребер. Із коми син вийшов, але він не реагує й не говорить. Він у важкому стані. Йому вже зробили трепанацію черепа, а також видалили гематому. Ще йому робитимуть операцію, яку виконують при переломах ключиці. Також на нього чекають інші обстеження - пояснює батько хлопця. 

Нині хлопця перевели у стан, що підлягає транспортуванню. Тож його лікування продовжиться у Києві. Відновленням хлопця займатимуться в одному з реабілітаційних центрів.  Батько постраждалого розповів, що лікування сина буде досить тривалим. Разом із тим, жодних гарантій щодо одужання медики не дають.

Попри це, суму лікування вже озвучили. Для батьків-пенсіонерів вона є захмарною.  Миколі потрібен цілодобовий догляд спеціаліста. Та ніхто не дає жодних гарантій, коли повністю відновиться мозок - каже батько. Крім того, соцмережею Facebook ширяться дописи із проханням допомогти сім’ї Пилипчуків. Мовляв, “суми, які потрібно на один день, вартують місячного доходу батьків хлопця. Заощаджень родина немає”.

Батько хлопця повідомив, що 10 днів лікування коштує 10 тисяч гривень. До цієї суми не входить вартість медикаментів.

Саме тому за допомогою батьки звертаються до всіх небайдужих.

Реквізити 4731 2196 1120 8145 Пилипчук Микола

Джерело.

2ogoloshenya