Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Гучно й криваво розв'язалася сімейна драма у Старокостянтинові.  27-річний Костянтин підірвав себе гранатою просто під вікнами будинку, де мешкає його дружина з донькою.

Кривава драма розгорілася просто під вікнами п’ятиповерхівки і прогриміла так гучно, що усі довкола досі не можуть повірити в те, що сталося, повідомляють "Надзвичайні новини".

Того вечора 27-річний Костянтин прийшов додому і благав дружину дати йому другий шанс, але йому так і не відчинили.

Тоді чоловік став перед вікном коханої та підірвав себе гранатою. На вибух та волання про допомогу збіглися всі сусіди, то кричав брат загиблого.

Старший лейтенант 19-ї ракетної бригади Костянтин та його дружина побралися через велике кохання. У них родилася донька. А далі між подружжям наче пробігла чорна кішка. Буквально тиждень тому Костянтин повернувся із зони бойових дій.

Саме на Донбасі він отримав шокуючу звістку, його дружина Оксана повідомила, що йде від нього.   Чоловік замкнувся у собі.  

Рідні кажуть, що Костянтин готувався до своєї смерті, він попрощався з усіма та написав прощальний лист.

"Ми читали сьогодні як він кохає Оксану та свою дитину, та просив пробачення що образив Оксану. Їм допомога потрібна була психологічна", - розповідає родичка загиблого.

Костянтина поховали у його рідному місті Старокостянтинові. Без батька залишилася маленька донька.

Джерело.

2ogoloshenya