Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет зняв відео про те, як спільно з податківцями провели рейд, шукаючи нелегальні АЗС.

Відповідне відео було завантажено 14 січня на офіційну фейсбук-сторінку очільника краю.

Високопосадовець планував особисто заправити службовий автомобіль на підозрілій заправці. Першою у рейді трапилася газова заправка, поряд з якою розміщувався кіоск оператора. Під час перевірки документів податківці з’ясували, що відпуск газу відбувається без касового апарату. Це підтвердив сам оператор. Також він додав, що касовий апарат у робочому стані, але наразі він його не використовує, бо “відстуній Інтернет”.

Крім цього, Габінет побував біля АЗС (мікрорайон Ракове) і ще однієї недіючої заправки.

“Протягом години особисто перевірив чотири автозаправочні станції. Одна з них має ознаки нелегальної, стосовно неї вже передана інформація правоохоронцям. Інша АЗС мала всі документи на продаж пального, але відпускала без чеків. Далі ми також контролюватимемо діяльність правоохоронних структур. Впевнений, що наведемо порядок”, – підсумував голова ОДА.

Довідка НГП. На 14 січня обстежено 47 АЗС Хмельницької області, які викликали підозри. Щодо 38-ми було підтверджено, що вони нелегально реалізовували пальне. Більшість з них самостійно демонтували обладнання, у 12 випадках довелося залучати співробітників ДСНС для їхньої ліквідації. Загалом, вилучено 47,7 т пального на суму 991 тис. грн. Наразі розпочато шість кримінальних справ і два адміністративних проваджень.

Джерело.

2ogoloshenya