Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В Єдиній системі місцевих петицій зареєструвано нову ініціативу щодо перейменування хмельницького парку імені Михайла Чекмана.

Відповідну е-петицію пропонує підтримати Наталя Риболовлева.

“Для багатьох корінних хмельничан існує найрідніший, найулюбленіший та найстаріший парк, який розташований у самому серці нашого рідного міста. Парк, в якому проходило чи проходить дитинство кожного мешканця: на гойдалках, атракціонах. Парк, по якому можна гуляти по віддалених доріжках та насолоджуватися тишою. Оновлена набережна парку заворожує теплими літніми вечорами. Це парк спогадів та мрій. У певні періоди часу парк називався по-різному: це був парк ім.500-річчя м. Хмельницького, Комсомольський парк, сьогодні це парк ім. М. Чекмана. Я вважаю, що парк, який є центром тяжіння різних поколінь хмельничан має називатись Центральний парк”, – сказано у тексті петиції.

Станом на 9 грудня за перейменування парку імені Чекмана виступають близько 40 осіб. Щоб петицію розглянула місцева влада, протягом трьох місяців необхідно зібрати 500 голосів.

Як відомо, у 2008 році парк перейменовано на «Парк культури і відпочинку імені Михайла Чекмана» для увічнення пам’яті Михайла Чекмана, колишнього мера Хмельницького.

Джерело.

2ogoloshenya