Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Малюкам всього два дні. Їх ретельно охороняє матуся, тому потримати лев'яче потомство поки не змогли навіть власники зоокутка.

У Хмельницькому приватному зоокутку поповнення. Там народилося троє левенят. Малята з’явилися на світ два дні тому. Відвідувачам їх ще не показують. Потримати на руках дитинчат поки не вдалося навіть власникам зоокутка. Лев'яче подружжя Амур і Тіара своїх малюків ретельно ховають. Сергій Пальохін розповів журналістам vsim.ua, що збирається сьогодні показати новонароджених ветеринарам. 

Ми ще навіть не знаємо хто там: хлопчики чи дівчатка. Мама не підпускає. Вдалося розгледіти лише, що їх троє. Народилися дитинчата позавчора вдень. Сьогодні буду пробувати якось дістатися до них, щоб лікарі могли оглянути малечу.  Вони зараз разом із мамою у вольєрі. Він утеплений. Їм там добре. Бачимо їх лише, під час годування, коли Тіара повертається. На мене вона реагує спокійно, а коли наближається хтось чужий, то вона показує оскал. Батько теж відразу стає біля решітки, - зазначає Сергій Пальохін.

Цього року це вже друге поповнення в лев’ячій родині. У липні в Амура та Тіари народилося 4 малят. Для левів, що живуть у неволі - це величезна рідкість. Адже, навіть у природних умовах, вони народжують переважно раз на рік. Про це розповів ветеринар Кирило Чумаченко журналістам ТСН. 

Джерело.

 

2ogoloshenya