Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На фігурі 2020 понад 2 тисячі лампочок.

Учора, 28 листопада, в обласному центрі до пізнього вечора встановлювали нову інсталяцію – фігуру 2020. Як повідомив керівник комунального підприємства «Міськсвітло» Володимир Пекарський, з'явилась вона на вулиці Проскурівській.

«Увесь вечір встановлювали на Проскурівській ілюмінацію. Купили її в приватного підприємств «Ялинка України». Матеріали, які використовувались, українські, не китайські. На інсталяції — гірлянда довжиною близько 600-700 метрів і орієнтовно 2 тисячі світлодіодних лампочок», - каже Володимир Анатолійович.

За його словами, вартість фігури 2020 – понад 190 тисяч гривень. Монтували її працівники підприємства, де й була придбана, оскільки це входило у вартість. Учора ввечері ілюмінацію вмикали у тестовому режимі. Начальник ХКП «Міськсвітло» каже, наступного разу включать її уже 1 грудня разом із всіма гірляндами на деревах, фігурами людей, світлодіодними фігурами.

«Завтра плануємо встановити ще фотозони – три парасольки. Висота однієї близько 2,5-3 метрів, діаметр 1,5 метра. Це така світлодіодна фігура у формі парасольки. Вона буде на землі стояти», - додає Володимир Пекарський.

Замовляли парасольки на тому ж підприємстві, що й фігуру 2020. Щоправда, замовником є комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста. Вартість трьох парасольок складає понад 66 тисяч гривень. Поки конкретного місця, де встановлять фотозони не визначили. Але у центрі Хмельницького. 

Джерело.

2ogoloshenya