Картинки по запросу летчик волошин

У власній квартирі наклав на себе руки 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин.

Вистрелив собі у груди з бойового пістолета. Фото - novosti-n.org

Менш ніж за добу до трагічного самогубства льотчикові Владиславу Волошину хтось подзвонив. Після дзвінка він був дуже стривоженим.

Про дзвінок правоохоронцям повідомила дружина загиблого, Надія, повідомляє видання "Новини-N" з посиланням на джерела в прокуратурі.

Надія, розповіла, що дзвонили у суботу ввечері. Після цього дзвінка її чоловіка немов підмінили: веселий і товариський Владислав відразу став похмурим і замкнутим. Він перестав спілкуватися з дружиною і незабаром пішов спати. Вранці він також був похмурим і мовчазним. Хто дзвонив її чоловікові, Надія не знає.

Співробітники поліції вилучили мобільний телефон Владислава Волошина, тому є надія, що всіх, хто дзвонив йому, вдасться відновити - в тому числі і загадкового суботнього абонента.

Виконувач обов'язків голови Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який 18 березня наклав на себе руки, не залишив передсмертної записки, не повідомив медикам причини свого вчинку. Волошин стріляв у себе близько 13:30, а помер майже о 15:00. Був притомним. Проте, нікого не звинуватив, причин не пояснив. Медикам сказав, що вистрелив сам. Помер від зупинки серця під час операції.

Джерело

2ogoloshenya