Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу В школі сталася бійка між учнями, вчителями та батьками

У школі в Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками.

Шкільний психолог Оксана Ковалисько проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор.

"Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайку. Почала виправдовуватися і почула стусани", - розповідає Оксана Ковалисько.

Вона стверджує, що її побив учитель історії, який на роботу вже не виходить. Кілька днів чоловік знаходиться в травматологічному відділенні. За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м'яких частин обличчя.

Як розповів учитель історії, його побив батько одного з учнів, яким педагог зробив зауваження.

"Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом", - розповідає Зиновій Лотоцький.

Однак психолог каже, що конфлікт почав учитель історії, який до того ж був п'яний. Директор це заперечує.

"Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне", - запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заяву про побиття написали обидва педагога. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

Джерело

2ogoloshenya