Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Павлограді на Дніпропетровщині неповнолітній із ножем напав на сусідів.

4-річна дитина та її батько загинули, матір дитини медики врятували.

"До поліції зателефонував чоловік, який йшов повз приватного будинку і почув крик про допомогу. Зайшовши в двір, він побачив в калюжі крові жінку, яка сказала, що в будинку ріжуть її дитину. Поліцейські приїхали на місце, побачили дійсно страшну картину: труп господаря будинку, його закривавлену дружину і всередині будинку - дитину з численними колото-різаними ранами. "Швидка" доставила потерпілих до реанімації міськлікарні №4. Жінку вдалося врятувати, а 4-річна дитина померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські відновили картину подій. Коли у двері будинку постукали - господар відчинив і отримав удар ножем. На шум вибігла дружина, яку вбивця поранив тим же ножем. Розбивши вікно, хлопець заліз у кімнату і напав на сплячу дитину.

Після розправи над сім'єю з місця злочину втік. На пошуки зловмисника був задіяний весь особовий склад відділу поліції. Особу нападника встановили та затримали.

Відомо, що підозрюваний - учень 11 класу школи №3, раніше мав проблеми з законом. Коли розбивав вікно — поранився, тому поїхав у найближчу лікарню, пише Павлоград.dp.ua з посиланням на власні джерела.

Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину і мотив. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Сьогодні, 13 березня, школяреві обиратимуть запобіжний захід. Також сьогодні поховають загиблих малюка і його батька.

Джерело

2ogoloshenya