Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результи президентських виборів, що відбулися 18 березня в Росії, повинні стати сигналом для всього цивілізованого суспільства, що в разі агресії з боку РФ країну можна знищувати разом з її народом: шовіністами з рабським мисленням, які свідомо обрали на ще один термін міжнародного злочинця і вбивцю Володимира Путіна.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише відомий російський композитор і співак Олександр "Професор" Лебединський.

"Сьогодні Росія остаточно стала в очах усього світу небезпечним у*біщем. Це і є найстрашніше - тепер уже неможливо сказати, що лише влада злочинна, три чверті населення підтримують міжнародного злочинця, злодія і вбивцю, підтримують війни, свавілля і насильство, в тому числі над собою", - пише він.

Не здійснений бойкот виборів, на думку артиста, міг би показати, що "величезна частина населення не визнає псевдодемократичні ігри російської влади".

"Тепер результати виборів - сигнал цивілізованому світу про те, що Росію можна в разі нових агресій з її боку знищувати разом з її народом-рабом-вбивцею-шовіністом, що не церемонячись з жалюгідними 3-5 відсотками тихо і боязко протистоять режиму людей", - продовжив він.

Своїм співгромадянам Лебединський порадив тікати з країни.

"Ті, хто ще може виїхати з країни, хоч на останні гроші, їдьте. Путін зі своїми відданими ідіотами і сволотою хоче панувати. Для цього є лише один козир - зброя. Вітаю всіх з виборами. Війна буде. Не сумнівайтеся", - резюмував він.

Користувачі розвинули жваву дискусію під цією публікацією: хтось погодився, що ситуація на сьогоднішній день склалася просто плачевна, а хтось зізнався, що, як би не прикро це визнавати, але все-таки доведеться їхати з Росії на ПМЖ. Іншого виходу люди не бачать.

Джерело                                                                                                                                                                            

 

2ogoloshenya