Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу До уваги виборців міста!

Однією з основних засад ведення Державного реєстру виборців є його постійність.

На основі поданих в установленому порядку документів працівники відділу ведення Державного реєстру вносять майже 1000 змін до персональних даних виборців, вносять нові записи про виборців, знищують кратні записи, змінюють виборчу адресу.

Згідно з постановою ЦВК від 24.01.2012 року №11 “Про Порядок утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі”,  на відділ  покладено завдання постійно відслідковувати зміни  меж 46 виборчих дільниць, які існують на постійній основі на території міста. Тільки за останні 2 роки до переліку меж виборчих дільниць внесено понад 180 змін у зв’язку із внесенням нових будинків та перейменуванням вулиць.

Нагадаю, що кожен виборець має право звернутися до органу ведення Державного реєстру щодо неправомірного включення (не включення) до реєстру себе чи інших осіб,  виправлення недостовірних відомостей реєстру щодо себе чи інших осіб. Також виборець має право отримувати на безоплатній основі вичерпну інформацію про свої персональні дані, внесені до реєстру.

Хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «Особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь. Мешканці міста - користувачі мережі Інтернет вже 414 разів змогли скористатись можливістю перевірити себе в реєстрі виборців. Особливо  просимо перевірити  себе тих виборців, які:

- досягли 18-річчя і голосуватимуть вперше;

- ставали на консульський облік в відомчих установах МЗС;

- проходили строкову військову службу і демобілізувались у 2015-2017 роках;

- звільнились з установ виконання покарань;

- змінювали  виборчу адресу протягом останнього  року.

Якщо у вас немає доступу до мережі Інтернет, зверніться з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою:

м. Кам’янець-Подільський,

майдан Відродження, 1 каб. 316

(ІІІ поверх адмінбудівлі міської ради),

тел. (03849) 35334.

Отже, шановні виборці, незалежно від виборчих процесів Державний реєстр виборців працює для вас завжди, для того щоб Ви беззаперечно потрапили до списків виборців та змогли реалізувати своє конституційне право – право вибору.

Ніколаєва Н., завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців

Джерело                                                 

 

2ogoloshenya