Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу позбавленні волі

Схема, якою послуговувався злочинець, була не складна, однак спрацьовувала доволі ефективно.

Так, протягом двох місяців, мешканець  міста Одеса у нічний час телефонував на домашні телефони місцевим мешканцям та представляючись родичем потерпілого повідомляв, що вчинив дорожно-транспортну пригоду, або інший злочин, а тому за непритягнення до кримінальної відповідальності пропонував вирішити проблему за чималі гроші. Жертви злочину, а ними виявились п’ятеро довірливих жіночок похилого віку, вочевидь не задумувались про справжні наміри шахрая та погоджувались на його умови. Після цього, злочинець телефонував у службу таксі та здійснював замовлення по передачі грошей від обдурених потерпілих, які віддавали їх таксистам, а ті в свою чергу, перераховували їх через банківські термінали злочинцю.

Будучи впевненим у власній безкарності, шахрай в подальшому відшкодував завдані злочином збитки, що перевищили загальну суму заподіяних збитків на суму 80000 гривень, однак зазначена обставина не переконала місцевий суд у необхідності звільнення засудженого від відбування покарання з випробуванням. А тому, після вступу вироку суду в законну силу, призначене покарання у вигляд двох років позбавлення волі, повинні стати наукою як для самих злочинців так і їх потенційних жертв.

2ogoloshenya